SAEY Fietsen

Kwaliteit, Comfort en Veiligheid

Snel, scherp en met de topservice van Saey Fietsen!


Wij zijn dealer van onderstaande merken:


Oxford
Dit merk is een kwalitatief hoogstaand product, mooi afgewerkt en technisch goed door ontwikkeld, met als bijkomend voordeel blijvend scherp geprijsd.

Ga naar de Oxford fietsen

Puky
Dit merk levert trendy kinderfietsen waar veiligheid en kwaliteit voorop staan. 

Ga naar de Puky fietsen


Hercules
Hercules is dé leverancier van elektrische fietsen. Hercules staat voor oerdegelijke Duitse kwaliteit, innovatie en traditie. 

Ga naar de Hercules fietsen


Popal
Popal maakt trendy kwaliteitsfietsen die passen bij de Hollandse nuchterheid. Met een hip design, maar dan voor een lekker zacht prijsje.

Ga naar de Popal fietsen


                                                         Cortina

Cortina is de leverancier van de fiets om jezelf te onderscheiden. Cortina levert fietsen die bijzonder zijn in hun eenvoud. Ze bieden eigentijdse en hippe fietsen die bij jouw stijl passen. Ze laten zich inspireren door de fashion- en designindustrie en bieden zo een fiets die met kleurgebruik en kleine details het verschil maken. 

Ga naar de Cortina Fietsen

Vogue
Vogue bikes is de leverancier van trendy en hippe fietsen. Ze leveren de tijdloze transportfiets in vele kleuren en maten. Ook staan ze erg bekend om hun hippe en handige elektrische bakfietsen. Zo vervoert u eenvoudig uw kinderen of spullen zonder extra moeite. Vogue bikes levert kwaliteit, veiligheid, eenvoudigheid en dat voor een betaalbare prijs.

                                                     Ga naar de Vogue bikes 


U kunt bij ons ook terecht voor merken zoals Gazelle, Batavus, Sparta, Giant enz. Bij ons vindt u voor iedereen een fiets op maat. Kom langs bij Saey Fietsen en wij laten u met uw droomfiets naar huis toe gaan!